Tilføje varer til min ordre

Vi har desværre ikke mulighed for at tilføje varer til din ordre.

I praksis er dette fordi din betaling er "låst" på det beløb du godkendte da du tastede dine kortoplysninger - og vi kan umuligt hæve mere end dette beløb.

Din betaling er altså sikret igennem NETS, så vi kan aldrig hæve mere end du oprindeligt bestilte for. Det er din sikkerhed som er i højsædet ved os.

Vi kan dog i nogle tilfælde nå at annullere din ordre (hvis den ikke allerede er sendt), og så kan du lægge en ny ordre med den ekstra vare.

Kontakt vores kundeservice og forhør dig, om vi kan nå at få annulleret din ordre.