Oplyst forkert navn / adresse

Hvis du er kommet til at indtaste ufuldstændige leveringsoplysninger - og det sker altså ret så ofte - så beder vi dig hurtigst muligt at skrive til os.

Du skal blot oplyse dit ordrenummer og de korrekte oplysninger og hvis ordren ikke er printet og pakket endnu, så kan vi hurtigst muligt rette fejlen og få sendt din ordre afsted til dig.

Skulle ordren være sendt afsted med forkert navn er vi nødt til at vente på at den kommer tilbage fra Post Danmark - og så gensender vi med den nye og korrekte adresse.

SÅDAN GØR DU:

Skynd dig at skrive til os så vi kan få rettet adressen hurtigst muligt. Det er menneskeligt at fejl og mange har gjort det før dig :)