Send i dag

Vi har selvfølgelig fuld forståelse for at du ikke altid kan vente på restordrer fra vores  mange leverandører.

Du er derfor meget velkommen til at kontakte vores kundeservice pr. mail og forhøre dig, om vi kan sende din ordre afsted uden den/de varer, som vi stadig venter på.

Vores system giver os desværre ikke mulighed for at lave del-leveringer i disse tilfælde, og derfor vil vi bede dig placere en ny ordre på den vare, som desværre er i restordre.

Så vil vi sende din nuværende ordre afsted hurtigst muligt (uden den manglende vare) og sende din nye ordre samme dag, som varen kommer på lager igen.

Da vi har gratis fragt på alle ordrer over 100 kr. håber vi på din forståelse for dette