Gratis Fragt

Hos Helsebixen ønsker vi at være en webbutik uden alle de irriterende gebyrer. Derfor handler du altid uden at skulle betale i dyre domme for fragten.

Vi giver nemlig Gratis Fragt på Alle ordrer over 100 kroner.

Der er dog lige nogle enkelte undtagelser for at være helt fair:

• Bestiller du for under 100 DKK koster fragten altså 39,00 DKK
  • Ved en meget lille del af vores særligt tunge eller uhåndterlige varer (såsom mel, frø, tunge glas, varer som går i stykker under fragt eller lign.) er vi nødt til at opkræve DKK 39,- for håndtering.

Dette har vi indført fordi en ordre med eksempelvis 3 kg. mel til 70 kroner ville koste os ca. 50 kroner at sende - og det ville vi tabe en del penge på. Derfor håber vi på din forståelse. Vi vil gerne gøre det så nemt og billigt for dig som muligt - men vi ønsker trods alt ikke at tabe penge :)

Udenlandske ordrer en fragtpris som beskrevet under leveringsbetingelserne.

Priserne på vores udenlandske fragt er sat så lavt overhovedet muligt og dækker kun lige vores ekstra udgifter ved afsendelse af disse varer.