Betalingsmuligheder

Hos www.helsebixen.dk kan du bestille dine varer online og betale via:
  • Dankort
  • Visa
  • Master Card
  • Maestro
  • Visa Electron
  • American Express
  • V PAY
  • JCB

Alle priser på helsebixen.dk (på web-adressen http://www.helsebixen.dk) er inkl. moms.

Betalingen vil fremgå på din konto som Firtal Web, da det er vores firmanavn ved PBS. Du skal have et kreditkort for at kunne bestille på Helsebixen.dk. Vi tilbyder desværre ikke kontantordrer eller ordrer pr. efterkrav / bankbetaling.

Ved større ordrer til firmaer kan vi undtagelsesvis udstede fakturaer. Læs mere om dette under "EAN Betaling"