Annullering af min ordre

Ønsker du at annullere din ordre, kan det sagtens lade sig gøre.

Følg blot linket her, hvis du ønsker at annullere din ordre:

http://www.helsebixen.dk/shop/order-status
(Her kan du vælge "Annuller Ordre")

Du kan også blot at kontakte vores kundeservice på kundeservice@helsebixen.dk eller via kontaktformularen her.

Husk altid at oplyse dit ordrenummer, når du henvender dig til kundeservice, så kan vi hurtigere hjælpe dig.

Jeg nåede ikke at annullere min ordre, inden den blev sendt – hvad gør jeg nu?
Når du ikke at annullere din ordre, inden vi afsender den fra vores lager, eller fortryder du dit køb efter ordren er afsendt, kan du stadig nå at annullere købet.

Så skal du blot nægte at modtage pakken fra Post Danmark, eller selv returnere pakken til os. Se mere under ”Returnering” og send aldrig pakken retur uden at have skrevet med os først.

Bemærk venligst, at Teller og PBS, som håndterer krediteringen, nogle gange kan have en ventetid på 3-6 hverdage, før pengene står på din konto igen.