Returnering

Du kan sagtens sende din ordre retur til os hvis du fortryder dit køb.

Vi opdaterer af og til vores forretningsbetingelser for altid at overholde anvisninger fra e-mærket og dansk lov - så derfor hhnviser vi lige til vores forretningsbetingelser omkring returnering. Bare for en god ordens skyld.

Retur / Fortrydelsesret

Den korte og nemme version er:

1. Send ikke noget retur før du har skrevet med vores kundeservice. Vi kan måske hjælpe.
  2. Når du sender retur skal du huske at vedlægge dit ordrenummer
  3. Returfragt er betalt af dig såfremt du bare fortryder købet. Vi betaler naturligvis returfragt hvis vi har lavet en fejl, der er tale om en garantisag eller sendt noget forkert o. lign.

OBS: Hvis der er tale om en fejl fra vores side vil vi sende et pakkelabel til dig. Det er derfor vigtigt at du ikke sender noget retur uden foregående aftale.