Fortrydelsesret

Hvis du af en eller anden grund fortryder dit køb efter pakken er afsendt fra os kan du stadigvæk fortryde dit køb ganske nemt.

Vi henviser for en sikkerheds skyld til vores forretningsbetingelser, så du altid har de helt opdaterede og gældende betingelser:

(Regeringen og e-mærket regulerer dette en gang om året - og vi vil gerne overholde alle regler så du er bedst muligt sikret som kunde)

Returnering / Fortrydelsesret

Sådan returnerer du en ordre

Reklamation / Garanti

Hvis du allerede nu ved, at du ikke ønsker din pakke og den er på vej i posten, så kan du blot "nægte modtagelse" som det hedder.

Så bliver den automatisk sendt tilbage til os, og vi vil sætte pengene tilbage på det kort, du har betalt med.

Har du modtaget din ordre og har fortrudt købet, er du velkommen til at sende din ordre retur til os.

I begge tilfælde, vil vi bede dig huske, at skrive til vores kundeservice pr. mail, hvor du informere om at du har fortrudt dit køb. Her må du meget gerne oplyse dit ordrenummer, så vi hurtigt og nemt kan ekspedere din sag, når den kommer ind ad døren.