Helsepoint og Helsekonto

Helsebixen har et program for loyale kunder som vi kalder "Helsekonto" og her optjener du løbende "Helsepoint" på dine ordrer. Vi samler jo på glade kunder og vil gerne belønne kunder som handler ved os ofte.

I praksis fungerer det sådan, at du skal være logget ind for at kunne bruge pointene. Du logger ind på din konto sådan her:

1. Klik på "Konto" som er placeret helt i toppen af hjemmesiden. Du kan også klikke her: http://www.helsebixen.dk/shop/customer/account/login/
  2. Indtast dine log-in oplysninger i dit korrekte felter. (Du kan altid få dem tilsendt ved at trykke på "Glemt dit kodeord?" hvis du ikke kan huske dit password)​
  3. Vupti! Så er du logget ind.

Når du er logget ind, og du har fundet de varer, du ønsker, skal du blot lægge dem i kurven som du plejer. Når du trykker videre til indkøbskurven, kan du indtaste det antal helsepoint, du ønsker at venden.

Du bruger dine HelsePoint på din ordre ved at gøre følgende:

1. Du skal være logget ind :)
  2. Læg varer i kurven helt som normalt
  3. Gå til indkøbskurven som normalt.
  4. Ud for teksten "Helsepoint du vil bruge" kan du taste hvor mange Helsepoint du vil benytte. Hvis du gerne vil bruge alle pointene, sætter du flueben i "Brug Max".
  5. Herefter laver du blot din bestilling, som du plejer og går videre til betaling. Så bliver dine helsepoint og rabatten automatisk trukket fra ved dit køb.
  6. Du optjener stadigvæk helsepoint, selvom du bruger helsepoint, så det er en god forretning :-)

Vi håber det hele giver lidt mere mening nu - og ellers skal du blot skrive til os.

Her kan du læse mere om helsekonto og helsepoint samt hvilke fordele du opnår:

http://www.helsebixen.dk/shop/helsekonto