Hvor er min ordrebekræftelse?

Ordrebekræftelser har desværre en tendens til at havne i dit SPAM-filter så prøv altid at kigge der først.

Dit SPAM-filter kan også hedde 'Uønsket Post' eller 'Reklame', alt afhængig af dit mailsystem.

Det sker heldigvis sjældent, at vores system ikke får afsendt en ordrebekræftelse til den mailadresse du har oplyst ved placeringen af din ordre - og faktisk er det tit blot fordi du er kommet til at taste din e-mail adresse forkert :)

Ønsker du en bekræftelse af, at din ordre er gået igennem, skal du bare sende en mail hvor du oplyser dit fulde navn samt hvilken mailadresse du har registreret dig med, hos helsebixen.dk.

Vi vil undersøge om ordren er gået igennem og vende tilbage til dig hurtigst muligt.