Jeg har ikke modtaget min ordre, hvad gør jeg?

Hos Helsebixen sender vi størstedelen af vores pakker inden for 1-3 hverdage. Hvis du mod forventning ikke har modtaget din levering inden for denne periode, kan du hurtigt tjekke, hvorfor din pakke lader vente på sig. Det gør du ved at følge disse 3 trin:

1. Følg linket her: http://www.helsebixen.dk/shop/order-status/

2. Log in med din helsekonto.

3. Vælg én af mulighederne på siden.

Du kan også kontakte vores kundeservice ved at klikke på linket til højre. Husk altid at oplyse dit ordrenummer i din henvendelse til kundeservice.